Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P32e15t13r 72S24k91á11c58e73l

10. 7. 2013 17:07

Nechtějí ani slyšet, natož přiznat něco o korupci. Jak uboze funkcionáři velké strany zdůvodňovali na parkovišti v Brně u BVV, proč mají reg.značky svých vozů 1111 apod. stupidní. Jejich nadutost již dosáhla úrovně funkcionářů velké strany před rokem 1989 a tak je čas na změny. Pozor ale, na "prekabátěné". Prostě všem dát výpověď a jen nová generace nechť se dostane k moci. Zpočátku udělají seky(připravme se na to), jako když se začíná kdokoliv něco nového učit. Bude líp.R^

1 0
možnosti
SN

:-) Napsal jste to perfektně a máte pravdu!  Plat základní může být opravdu menší, než plat poslance, ale bonusy, resp. možnost přihrát si provizi z nějaké předražené zakázky, není vlastně omezeno ničím! Já bych také rád pracoval jako šéf ČEPRA i třeba jen za 30 tisíc!  To jsou opravdu korýtka pro vyvolené ! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Jste kapánek jednostraný jako nyní ČSSD. Najednou mají plná ústa čistoty. Přitom i za nich bylo toto jednání normální a navíc ani nebyla žádná ochota podobné věci řešit a vyšetřovat. Jestli je to trestné, tak za všech vlád to byla činnost až doposud, úplně normální. ;-)

0 2
možnosti
Foto

Dobrý den, nechci se vůbec zastávat ČSSD, ale v tomto případě přišla nabídka vyloženě něco za něco. A ti nenažranci se tím ani netajili. Jejich vzdání se mandátu poslance bylo až komické. Jinak jsem pro, aby se zavřeli všichni politici, kteří porušovali zákony. Bez ohledu na politickou příslušnost. Imunita by je měla chránit pouze při politických projevech.

3 0
možnosti
PM

P86e91t25r 90M14o23o49s

10. 7. 2013 1:00

Voliči si musí uvědomit, že nelze zároveň splnit dva protichůdné požadavky: velký a všeobjímající stát, který organizuje občanům život prakticky ve všem a zároveň nízkou míru korupce. Čím větší stát, tím více peněz potřebuje na svůj provoz (hádejte, od koho všechny peníze stát získává?). Čím více agend stát spravuje a má v nich státní úředník rozhodovací pravomoc, tím více prostoru pro korupci vzniká. Východisko pro voliče je jednoduché - volit taková politická uskupení a jejich představitele, kteří mají ve svém programu jako cíl MALÝ A FUNGUJÍCÍ STÁT(nápověda: mezi současnými, ani minulými parlamentními subjekty nikoho takového nenajdete). Nevolme ty, kteří se a priori oháněli "bojem proti korupci" a nakonec také zklamali.

Kroužkování poslanců na kandidátkách byla pitomost od samého počátku - pokud chcete změnu, tak ÚPLNOU![>-]R^EURv

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, naprosto s vámi souhlasím.  I když už nejsem členem Svobodných, tak bych tuto stranu doporučoval. Ta má

 totiž zájem o co nejmenší stát, co se týče omezování vlastních občanů.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, ano máte pravdu, že měsíční příjem může být třetinový, ale je tam také roční podíl na zisku, což jsou statisíce.

3 0
možnosti
AB

Když někoho přesvědčím, aby se vzdal nějaké funkce a přijal jinou s příjmem řádově třetinovým, mi jako úplatek prostě nepřijde!

0 3
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Autor fejetonů a detektivních povídek. Autor knih "Rozhodnutí zabíjet" , "Ale já jim neřekla, aby ho zabili..." a "31 je obráceně 13." Nezávislý publicista. Amatérský historik. Více informací o mě na facebooku, nebo mém webu: http://www.vsamiec.estranky.cz/