Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P22e34t32r 86U67g58r16i20n

26. 12. 2013 8:53

Vidím to úplně stejně ... karma a R^.

1 0
možnosti

Rozhodně já se nemám se za co stydět. Vyrovnejte se laskavě se svým svědomím. Dodnes to vidím kolem sebe více než zřetelně. Kdo je kdo se prozradí vždy sám bez tabulek. Zákon nemůže být dokonalý, když ho vytvářela "odborná sametová revoluce". Postsocialistická společnost je jako špatně zaorané pole. Plevel bohužel je houževnatý a jeho výhonky i nadále bují v myslích nových generací.

1 1
možnosti

Spolupracovníci s policií vždy byli, jsou a budou, stejně jako disidenti. Např. v USA mají občané dnes povinnost ohlásit policii každé protiamerické jednání, pokud tak neučiní, mohou skončit před soudem. U nás zase dáváme azyl disidentům a lidem, kteří škodili své vlasti.

Vše je nutné posuzovat v rámci doby do které taková jednání patří. Potom lze jednoznačně konstatovat, že spolupracovníci s policií fakticky chrání svoji zemi a spoluobčany před nepřáteli a disidenti naopak  svoji zemi a spoluobčany nepříteli zrazují. Na to není třeba žádné zákony a výmluvy, že jde o boj za demokracii, jsou jen takovým sranda argumentem, majícím zakrýt zrádcovský charakter.

5 6
možnosti

V podstatě máte pravdu.R^

1 1
možnosti
Foto

J36i31ř52í 66K10i22n49d77l

24. 12. 2013 10:00

Záznamy ze svazků STB, jsou víc jak věrohodné. Lustračním zákonem se  demokratická společnost chrání předtím, aby lidé, kteří podepsali spolupráci s STB z důvodu, že z toho měli prospěch se nedostali do vedoucích funkcí. Zrušit lustrační zákon je víc jak hloupé.

8 5
možnosti

Pokud pane Kindl dnes někdo  tvrdí a nedělá si legraci, že záznamy ve svazcích StB  "jsou víc jak  věrohodné" jde buď o člověka naprosto neinformovaného, který ignoruje  desítky rozhodnutí soudů potvrzujících chybné záznamy ve svazcích, nebo a to mi promiňte, o člověka mdlého rozumu. Sám si vyberte kam patříte, jiná možnost totiž není.

2 6
možnosti

Dobře, zrušme ho. Ale:  z a t í m   j e   t o   p l a t n ý   z á k o n!!!

2 0
možnosti

Udavač sice není doslovný estébák, ale povahově to byl estébák.

3 0
možnosti

Zanechte emocí, v každém zřízení, v každé civilizované zemi je tento systém zaveden a praktikuje se. Nebyli jsme a NEJSME výjimkou. Naivní bojovníci jsou často roztomilí, ale občas mohou i nenapravitelně škodit a ublížit, pozor na to!

3 0
možnosti

Ano, máte pravdu. Vždyť je to všechno absurdní divadlo. Havel si pošmákl, jak to vymyslel a určitě se královsky bavil. Jeho svazky byly zlikvidovány mezi prvními. A že bychom se divili! I ušima! Tenkrát, těsně po listopadu, se podobných zhůvěřilostí odsouhlasilo a odhlasovalo i v parlamentu povícero. Protože tak to všechno bylo ve scénáři. :-)

3 1
možnosti

A54d50a55m 66S56t53a54v43a

24. 12. 2013 8:26

"... je to přežitek a bič": Autore, nevím, čemu říkáte přežitek, možná že se to tak jeví jenom vašemu myšlení ... a bičů nebylo nikdy dost....   Přežitek, bych řekl, nesprávně užíván: A to jen a jen proto, že s ním nakládali  především ti, na něž měl platit!!!  To je příčinou té veškeré bídy dnešní doby,  která je přese všechno tak a tolik  nádherná.....

3 0
možnosti
Foto

O69t68a13k88a26r 15S84e41k69l

24. 12. 2013 7:26

Už to tu kdosi psal : STB  = Set top box . StB  = Státní Bezpečnost. Jen tak na okraj.

1 0
možnosti

Právě kvůli takovým jaký je Babiš ještě se budeme setsakramentsky divit!!!- musí být lustrační zákon patný. Zrušit až po vymření této generace, dejme tomu za dvacet let, dřív ne. Babiš mi připomíná poslední větu z filmu hoši guten tag-tak, a ted si vás všecky kúpim.

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS