Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V disciplíně těchto podobných názvů článků jasně vede redaktor David Zápal:-)R^.

1 0
možnosti

Právě jsem chtěl napsat příspěvek, že je docela zajímavé, že o tom nepíše nikdo jiný, než autor článku, protože jsem k tomu nic nevygůglil (kromě jiného mě zajímalo také to odhalené ňadro :-)). Naštěstí jsem si všiml autorova přiznání k fikci.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že není daleko doba, kdy po nějakém odhaleném ňadru ani pes neštěkne. Ženy a dívky v touze po zisku zdevalvovaly hodnotu nahoty svého těla v pornofilmech a internetových adresách, kde ukazují za pár šupů doslova celému právě připojenému světu to, co ještě za mého mládí ukázala dívka jen tomu svému a to až po dlouhé známosti. Ve středověku mladíci bezděčně ejakulovali, když na moment spatřili dívčin kotník. Dnes se jim neztopoří, ani když kamera podnikne exkurzi pochvou. Radovat se z toho mohou výrobci afrodiziak a sexuologové, kterým ještě ve velmi produktivním věku plní ordinace. Takže nějaké ňadro sem, ňadro tam.

1 0
možnosti

Tak zase všechny ženy a dívky to nezdevalvovaly, jinak i ve středověku se občas mladí koupali nazí;-D

1 0
možnosti

A95d73a76m 24S30t53a34v65a

1. 8. 2014 20:50

"....ale co na tom baví dospělé lidi?": no přeci přirozená krása, ne?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den všem, kteří k tomuto článku chtějí diskutovat. Já se všem omlouvám, ale celý článek je naprostá fikce. Jen sem si chtěl vyzkoušet, jak lidé reagují na tento typ článku. Je to taková studie. Takže všem se omlouvám. Je to prostě výmysl. :-)Hezký den, přeji všem.

0 0
možnosti

no kdybyste se nudil, tak tady se můžete podívat na jeden konkrétní případ:-)

http://sestak.blog.idnes.cz/c/95805/Prsa-lajdaky-missce-Venclove-cast-naroda-nikdy-nepromine.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Autor fejetonů a detektivních povídek. Autor knih "Rozhodnutí zabíjet" , "Ale já jim neřekla, aby ho zabili..." a "31 je obráceně 13." Nezávislý publicista. Amatérský historik. Více informací o mě na facebooku, nebo mém webu: http://www.vsamiec.estranky.cz/