Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Konečně můžete do strany.

2 0
možnosti
VR

Proč vy, který o sobě deklarujete, že ODS nevolíte, máte potřebu poučovat ODS, že si vstřelila vlastní gól? Pro mne naopak byl VKml, největší překážkou volitelnosti ODS!

8 6
možnosti
DR

Jenže nejste jediný volič že. Že to byla překážka pro Vás neznamená že musí být i pro ty ostatní. Jsou lidé kteří to vidí úplně opačně.

1 1
možnosti
RJ

R52a60d20e51k 14J26a28r43o92š

17. 3. 2019 17:58

Podle mě to rozhodnou květnové volby do evropského parlamentu.

Pokud tam ODS výrazně neuspěje, měl by prof. Fiala odstoupit a vedení převzít někdo důraznější a průbojnější - např. Jan Zahradil anebo Jana Černochová.

Pak bych ten "vlastní gól" bral jako ozdravný a stimulující moment...

1 1
možnosti
Foto

Zahradil je to samé, co Fiala. Jenom lavíruje a dělá pouze to, o čem je přesvědčen, že mu zachová europoslanecký mandát. To Černochová by do čela ODS byla daleko vhodnější kalibr, je to osoba s názorem, byť s ní ne vždycky souhlasím.

0 1
možnosti
Foto

Když je Václav Klaus mladší tak skvělý, tak po něm jistě rychle chňapne nějaká jiná strana nebo si založí svoji vlastní stranu a s ní slavně zvítězí. :-)

7 0
možnosti
Foto

Také to předpokládám.

4 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Autor fejetonů a detektivních povídek. Autor knih "Rozhodnutí zabíjet" , "Ale já jim neřekla, aby ho zabili..." a "31 je obráceně 13." Nezávislý publicista. Amatérský historik. Více informací o mě na facebooku, nebo mém webu: http://www.vsamiec.estranky.cz/